play slots online at Slotsdad

VÄLKOMMEN

 

Välkommen till ROSELL´S GYM, Roddargränd 3 (nedre plan i bibliotekshuset), i Ekerö centrum. Hos oss är ALLA varmt välkomna! Gillar du klubbkänsla, trevlig stämning och gemenskap är vi gymmet för dig. Du möter välutbildad personal i receptionen. Vi är en FaR-certifierad anläggning och vår personal har HLR-utbildning samt FaR-ledarutbildning. Har du frågor gällande din träning finns personal på plats som kan hjälpa dig tillrätta. Är du nybörjare får du hjälp av vår personal att lägga upp ett träningsprogram och för dig som av läkare eller annan förskrivare fått Fysisk Aktivitet på Recept utskrivet utarbetar våra FaR-ledare lämpligt träningsprogram. Vi är utrustade med hjärtstartare.

Vi erbjuder dig allt från engångsträning till klippkort, månadskort, kvartalskort, halvårskort och årskort. Inga bindningstider.

Vi är familjeföretaget som vill ge dig personlig service och engagemang.

Vi har ett bra urval av svenska, tyska och finska kvalitetsmaskiner samt fria vikter som passar såväl motionärer, seniortränande som elittränande. För seniorer finns möjlighet att fråga och få hjälp med träningen mellan 9-11 måndagar och onsdagar. Vi spelar då också lugnare musik i lägre volym.

Vi har en åldersgräns på 15 år för att få träna själv. För yngre ungdomar/barn går det bra att träna i målsmans sällskap. När vi tillsammans med målsman bedömer att ungdomen på ett säkert sätt själv klarar styrketräningen är det tillåtet att träna själv. Denna regel finns för att göra styrketräningen så säker som möjligt, samt att övningsutförandet blir korrekt. Styrketräning är i allra högsta grad en teknikidrott. Det är också viktigt att vara aktsam mot såväl sig själv som de övriga tränande i lokalen.

För dig som önskar intensiv hjälp att uppnå ditt mål kan du boka tid hos våra duktiga personliga tränare. Vi finns här för dig som vill ha ett varmt och personligt bemötande.

Och vi bjuder gärna på en kopp kaffe.

 

Allt om klubbmästerskapet 18 sept 2016

 

INVESTERA I HÄLSA

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Comments are closed.